5 / 5 ( 11 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Om Lendo

Lendo er en nettside hvor du kan søke om forbrukslån fra forskjellige banker med en søknad. Lendo samarbeider med 10 ulike långivere. På denne måten sparer du som forbruker både tid og penger. Du kan enkelt velge mellom det beste lånet. Tjenesten er uforpliktende og gratis.

Hva tilbys

Hvor mye du kan låne varierer fra bank til bank. Men på det meste kan du få innvilget lån opptil 500.000 kroner hos bankene Lendo samarbeider med. Nedbetalingstiden kan settes opp til 15 år.
Lendo har også noen fine verktøy som vi anbefaler å bruke. Eksempel på dette er en lånekalkulator. Den viser deg enkelt hvor mye lånet ditt koster per måned. Denne justerer seg ut fra parametere som lånebeløp, og hvor lang nedbetalingstid som velges på lånet.

Siden långivere tar over tjenesten når lånet er innvilget, styres utsettelser av betaling og lignende til den enkelte långiver.
Renten du blir tilbydd i lånekalkulator burde tas med en klype salt. Hvilken rente du ender opp med er situasjonsbetinget. Derfor er det viktig å se på renten som faktisk blir tilbydd. Lendo har gjort det enkelt å søke lån hos flere aktører samtidig. De har en ryddig portal som enkelt lar forbrukeren fylle inn data og deretter motta tilbud på lån etter kort tid. Denne prosessen frigjør tid og gir deg en direkte sammenligning av lånetilbud. Når du deretter har funnet lånet som passer deg best. Kan du akseptere lånet direkte.

Viktig å vite

Tjenesten til Lendo er som nevnt gratis, du betaler ikke til Lendo direkte. Men hvis du aksepterer et lånetilbud via portalen deres, vil de få betalt fra sine samarbeidspartnere. Det er altså helt uforpliktende og gratis å innhente lånetilbud.

Hvilke krav gjelder

Långivere stiller ofte krav til sine kunder, Lendo er ingen unntak. Men det fine her er at du får oversikten av kravene til 10 forskjellige låneinstitusjoner. Kravene som gjelder hos Lendo varierer derfor noe.
Minstekrav er som regel at søker har en fast jobb, søker må være fylt 21 år, og det stilles også krav om Norsk statsborgerskap. Som alle andre långivere får du heller ikke innvilget lån med en aktiv betalingsanmerkning.

Annet å vite om långiver

Lendo har gjort en god jobb med sin portal. Det er et enkelt brukergrensesnitt og du får raskt en god informasjonsflyt om produktene. Det er en unik mulighet å kunne gi informasjonen bankene trenger til en formidler. Som deretter gir deg ti alternativ på mulig lånetilbud.

Lendo eies av Finn.no, men er en del av Schibsted.
Viktige samarbeidspartnere å nevne er OPP finans, Ya bank, Santander Consumer Bank og Svea Finans.
Siden Lendo henter inn såpass mange flere tilbud enn en tradisjonell bank. Vil du kunne oppleve å ikke få innvilget lån på dagen. Men flere av partnerne til Lendo vil kunne tilby dette. Generelt vil du oppleve en høy hastighet på tjenesten, dette gjelder også utbetaling av lån.
Den øvre grensen på 500.000 i lånebeløp er også en av de høyeste i bransjen på forbrukslån. Lendo har dermed gjort en god jobb med å velge riktige samarbeidspartnere som har vist seg å være stødig i markedet.

Kontakt

Lendo AS
E-post kundeservice@lendo.no
Adresse Grensen 5 /7, 0159 Oslo
Telefon 22 00 70 70
Kundeservice https://www.lendo.no/kontakte-kundeservice
Nettside https://www.lendo.no/
Åpningstider Mand – Tors 09.00 – 20.00, Fredag 09.00 – 16.00