4 / 5 ( 5 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Om Santander

Santander er en av de største aktørene på forbruksfinans og lån. Den spanske giganten tilbyr blant de mest populære lånene for søkere fra 25 og oppover. Det er ikke uten grunn at de er så populære, med svært høy kundetilfredshet og gode vilkår.
Santander er faktisk en så god bank at de ble kåret til Europas beste bank av Euromoney i 2012

Krav til søknad

Får å få innvilge lån hos Santander må du være bosatt i Norge og ha en fast inntekt på minst 200 000 kroner i året. Du kan ikke ta opp forbrukslån hos Santander om du har aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger.

Vilkår

Her kan du ta opp lån mellom 10 000 og 350 000 kroner. Du kan velge å betale ned lånet på mellom 1 og 15 år. Du får en effektiv rente mellom 8,6% og 30,08%.
Du får låne opp til 70 000 kroner helt uten å betale etableringsgebyr eller termingebyr. Om du låner over 70 000 kroner så følger et etableringsgebyr på 950 kroner og 70 kroner i termingebyr.

Kundens trygghet

Det er viktig for Santander å passe på kunden sin. De tilbyr gode råd om ansvarlig bruk av deres produkter, noe som er et stort pluss. De går i gjennom en grundig prosess når du søker og gjør en helhetlig vurdering på om det vil passe seg å ta opp lån i din økonomiske situasjon. Er du sånn stilt at det vil gi deg økonomiske problemer vil de si nei.
De understreker gjentatte ganger at dette er penger som skal betales tilbake. Noen banker kan tenke at dette vil skremme vekk en del av lånerne. De har nok rett i det, men det er nok en sammenheng mellom ærligheten til Santander og hvor få kunder de har som ender opp med inkasso. (Under 2%).

Raskt svar på nett

Når du søker forbrukslån hos Santander kan du legitimere og signere på nett. Veldig greit å slippe å styre med konvolutter og frimerker, spesielt når det skal til banken. I noen tilfeller kan Santander kreve dokumentasjon på inntekt.

Kontakt

Santander Consumer Bank AS
E-post post@santanderconsumer.no
Adresse Strandvn. 18 / P.O Box 177,  N-1325 Lysaker
Telefon 08530
Kundeservice https://www.santanderconsumer.no/om-santander/kontakt-oss
Vilkår Link
Nettside https://www.santanderconsumer.no
Åpningstider Hverdager 08.00 – 18.00, lørdager 10.00 – 16.00