5 / 5 ( 11 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Om Opp Finans

Opp Finans er en av Norges største aktører når det gjelder forbruksfinansiering. Banken er en del av Gjensidige Bank. Gjensidige er Norges største aktør på forsikring.
Det tilbys flere banktjenester hos Opp finans, og vi skal se litt på de i denne artikkelen.
Hovedsakelig er forbrukslån fokuset til Opp finans. De ønsker å kunne tilby en skreddersydd løsning som passer til hver enkelt kundes behov og økonomi. Mottoet deres er at det skal gå både raskt, være enkelt og selvsagt trygt å både søke og ta opp lån hos Opp finans.
De mener også at kundene deres fortjener lån de faktisk kan leve med.

Hvilke muligheter har du?

Hos Opp finans kan du enkelt ta opp forbrukslån opp til 500.000 kroner. Kombinerer du dette med en nedbetalingstid på 15 år. Finner du tjenester i toppsjiktet av markedet.
Det er veldig enkelt og oversiktlig å søke lån hos Opp finans, og du vil kunne forvente en rask behandlingstid. Du vil i noen tilfeller få svar i løpet av bare timer per SMS. Så fort lånepapirene er signert, helst med BankID. Vil Opp finans betale ut pengene på kontoen din.
Det gjelder altså forbrukslån. Men de tilbyr flere tjenester og der varierer både behandlingstid og utbetaling. Dette gjelder for eksempel refinansiering av smålån eller kredittkort.
Men forbrukslånet bestemmer du hva du skal bruke pengene på.

Det er også viktig å huske på at tilkommer 50kr i månedlige gebyr på lån hos Opp finans. Og det er også et etableringsgebyr på 950 kroner. Dette er noe høyere enn bransjen generelt men ikke sjeldent.
Opp finans ønsker å ha lave renter i forhold til sine konkurrenter.

Hvorfor velge Opp Finans?

Det er flere grunner til å velge Opp finans, og en av disse grunnene er fleksibel nedbetalingstid. Dette betyr i praksis at du kan justere på dine månedlige avdrag. Dette viser markedet at de fleste trenger av og til. De har også en tjeneste som heter refinansiering. Dette går ut på at du som forbruker har flere smålån eller kredittkort som har dyre månedlige beløp. Og da kan redningen være refinansiering, her får du samlet alle utgiftsposter hos Opp finans. Og med det kan man oppnå lavere månedlige avdrag og totalt sett en billigere løsning.
Er det noen ulemper det er viktig å huske på?
Vel de har forholdsvis høye etableringsgebyr, men ikke noe unormalt i denne bransjen. Du vil finne både høyere og lavere gebyrer.

Krav for å låne hos Opp finans

Kravene tilsier at du må være fylt 21 år, at du har bodd i Norge de siste tre årene og har Norsk statsborgerskap. I tillegg er det krav om å ikke ha noen løpende inkassosaker eller betalingsanmerkninger.

Dette kommer frem i en kredittvurdering som blir foretatt når søknaden er levert.
Denne informasjonen i kombinasjon med dagens inntekt og økonomi setter sammen din rente og totalkostnad på lånet.

Annet å vite om

Opp finans er som nevnt en del av Gjensidige Bank. Gjensidige har vært en stødig aktør på det norske forsikringsmarkedet. Og nå har de også levert gode tjenester på bankmarkedet. Dette er med andre ord en solid aktør med god erfaring fra det Norske finansmarkedet.

Hos Opp finans kan du altså låne opp til 500.000 kroner, og du vil få raskt svar på søknaden din. Du kan bruke forbrukslånet til eget ønske og det skal være enkelt, trygt og raskt å ha med Opp finans å gjøre.

Kontakt

Opp Finans – endel av Gjensidige Bank
E-post post@oppfinans.no
Adresse Postboks 33, 0101 Oslo
Telefon 04140
Kundeservice https://www.oppfinans.no/om-oss-og-kontakt
Vilkår https://www.oppfinans.no/priser-og-vilkaar
Nettside https://www.oppfinans.no/
Åpningstider Mand – Tors 08.00 – 21.00, Fredag 08.00 – 18.00