Skriv omtale
×
Rating

Send omtale

Refinansiering av gjeld

Oppdatert 22/06/2018

Refinansiering av dyre lån og kredittkort vil hjelpe deg få en bedre økonomi

Vis Filter

Velg Lånebeløp

Velg Alder

--> -->
 • 5 000 - 500 000 Lånebeløp
  6,99% Rente fra
  12 - 180 Måneder Varighet
  21 Min. alder
  Lån nå
  Annonselenke
  4,9/5 (67 Anmeldelser)
  Eff.rente 14,01%, 140.000,-, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 191.566,-
 • 5 000 - 600 000 Lånebeløp
  8,99% Rente fra
  12 - 180 Måneder Varighet
  23 Min. alder
  Lån nå
  Annonselenke
  4.7/5 (19 Anmeldelser)
  Eff.rente 17,80%, 65.000,-, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 95.872,-
 • 10 000 - 350 000 Lånebeløp
  7,9% Rente fra
  12 - 180 Måneder Varighet
  25 Min. alder
  Lån nå
  Annonselenke
  4/5 (5 Anmeldelser)
  Eksempel: Eff.rente 16,33%, 65.000,-, o/5 år, etabl.geb. 0,-, Totalt: 93.244,-

Refinansiering av gjeld

Når man er ung og skal etablere seg med eget hjem for første gang, har man mange utgifter man må forholde seg til som man tidligere ikke trengte å bekymre seg for. Det er fristende for mange å benytte avbetalingsløsninger for bruksgjenstander som man trenger da man ofte får mange tilbud om dette. Mange som selger forbruksprodukter tilbyr avbetalingsløsninger i form av smålån, eller man kan også få tilbud om avbetalingsløsninger fra for eksempel Klarna. Når man har mange ting man trenger i sitt nye hjem, som kjøkkenutstyr, vaskemaskin, oppvaskmaskin, TV, datamaskin, etc, så er det fristende å benytte løsninger når man blir tilbudt dem. Noen av disse løsningene kan være ganske dyre og med høye renter. En av disse dyre løsningene kan man velge å benytte seg av fordi man veldig gjerne vil ha på plass forskjellige gjenstander som man trenger i leiligheten, men det er også lett å bli fristet til å benytte seg av flere. For eksempel er det blitt vanlig å tilby denne typen løsninger sammen med mobiltelefoner, i tillegg til ting man trenger i sin nye leilighet.

Dersom man har skaffet seg flere slike ordninger, så vokser de månedlige utgiftene raskt, og til slutt sitter man og betaler så mye på slike avbetalinger, at man ikke har nok penger igjen til daglige utgifter. Da sitter man i en noe kinkig situasjon. Men heldigvis er det flere aktører som tilbyr refinansiering av gjeld. Med løsninger for refinansiering av gjeld, så kan man få samlet dyre løsninger som dette, i tillegg til kredittkort og forbrukslån med høye renter, i ett og samme lån. Med refinansiering av gjeld kan man spare tusenlapper hver måned, i mange tilfeller.

En hjelp for nyetablerte med høye renteutgifter

Unge i etableringsfasen kan lett havne opp i en slik situasjon da de ikke er like vant med hvor mye man trenger til daglige utgifter, og dermed overvurderer hvor mye de har til forbruksartikler. I tillegg så er det mye man ønsker seg som ung når man har flyttet hjemmefra og man ikke lenger trenger å forsvare innkjøp overfor foreldre. Man oppdager raskt at man må tenke gjennom alle kjøp, men mange opplever at man har opparbeidet seg en del dyr gjeld før dette.

Refinansiering av gjeld kan da bli en veldig praktisk løsning for igjen å utnytte pengene sine så effektivt som mulig. Man kan ta opp et forbrukslån med lav rente for å betale ut dyr gjeld. Med dette kan man ofte oppnå besparelser på flere tusen kroner hver måned om man har pådratt seg en del avbetalingsløsninger eller kredittkortgjeld. Med pengene man da får ekstra tilgang på hver måned, kan man velge å betale ned lånet raskere, eller man kan bruke det på andre ting man har behov for. Som nyetablert er det alltid noe man har behov for som gjør at det er en fordel med refinansiering av gjeld.

Lett for nyetablerte å ende opp med dyre avbetalingsløsninger

Ikke alle klarer å motstå et tilbud om å få med seg hjem noe man virkelig ønsker seg på dagen med en lav nedbetalingssum hver måned. Ulempen med slike løsninger er at det raskt blir dyrt når man benytter flere slike løsninger. En løsning på 300 kr hver måned, vil ikke merkes stort i de fleste sine budsjett, men om man for eksempel har fem slike avbetalingsordninger, så betaler man 1500kr hver måned. Det merkes raskere hos de fleste. Ved å refinansiere slike ordninger med et forbrukslån, kan du få denne prisen ned i en vesentlig mindre sum, og det kan da bli overkommelige utgifter igjen hver måned.

Brukerrangering:
4,6 / 5
Basert på 26 tilbakemeldinger
 • Gratis tjeneste
 • Uforpliktende søknad
 • Raskt svar