5 / 5 ( 13 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Om Instabank

Instabank er en av de nyeste bankene i en stadig mer konkurransepreget bransje. De har fokus på nytenking og digitalisering av tradisjonelle banktjenester.
Det er tre grunnleggere av banken, som alle har et ønske om å drive en banktjeneste som har samme tankegang som kunden. Derfor fokuserer Instabank først og fremst på mindre lån. På denne måten kan de oppfylle mange av sine kunders problemer og drømmer. Siden oppstart har de fått frem trygge systemer som gjør det enkelt for deg som kunde å både søke, få innvilget og utbetalt lånet. Dette skjer digitalt og du kan signere avtalen med Bank ID.

Lånemuligheter

Instabank har som nevnt fokus på mindre lån, uten sikkerhet. Dette vil si at lånebeløpene tilgjengelig varierer fra 5.000,- til 500.000,- Norske kroner. Du står fritt til å justere nedbetalingstiden, og den varierer mellom tre til femten års nedbetaling. De tilbyr også noe som heter ”fleksibel nedbetaling”. De tilbyr en flott nettside som gir mye god informasjon, du vil få tilgang til en kalkulator, hvor du plotter inn lånebeløp og nedbetalingstid. Denne vil gi deg en umiddelbar oversikt på både hva lånet koster deg per måned samt hvilken rente du kan få.

Renten er forskjellig fra alle slike lån, og går på deg som individ. Men du kan forvente en Nominell rente fra 7,90% til og med 19,99%. Et eksempel, hvis du låner 65.000,- og nedbetalingstiden er satt til fem år, vil den totale lånekostnaden beløpe seg til 93.068,-.

Vi nevnte tidligere en fleksibel nedbetaling, dette betyr i praksis at du kan variere på hvor mye du betaler i avdrag på lånet. Instabank ønsker å ha det beste lånet i forhold til fleksibilitet, derfor kan de tilby en slik løsning.

De har også litt annen terminologi for lånene sine. Et forbrukslån blir kalt for ”personlån”. Grunnen til dette er at betingelsene på lånet varierer fra individ til individ. Lånet kan brukes til hva du ønsker og det stilles ingen krav til sikkerhet.
Derfor blir det tradisjonelt en høyere rente på lånet ditt enn for eksempel bil eller huslån.

Hva skal til for å få lån hos Instabank?

For å få innvilget lån hos denne banken er det noen kriterier som må innfris. Du må ha en bruttoinntekt som er høyere enn 250 000,- per år. Du må ha fylt 23 år, og du kan ikke ha noen løpende betalingsanmerkninger. Det er også slik at alderen din pluss nedbetalingstid ikke overstiger 80 år. Hvis du fyller alle disse kriteriene skal det være enkelt å få et lån hos Instabank.

Fordeler

Siden du får en stor fleksibilitet, og kan justere og velge selv både nedbetalingstid, lånebeløp og hvordan du vil betale hvert avdrag får du en stor fordel fra andre aktører.
Siden alt er digitalisert og forenklet vil du oppleve høy behandlingstid, god service og enkelt grensesnitt.

Noen ganger kan du oppleve å få behandlet søknaden din umiddelbart, hvis ikke får du svar i løpet av de neste 24 timene. Vi kan anbefale Instabank som en ryddig aktør i denne bransjen.

Kontakt

Instabank ASA
E-post kundesenter@instabank.no
Adresse Drammensveien 177, 0277 Oslo
Telefon 21 51 93 00
Kundeservice https://instabank.no/kundesenter
Nettside https://www.instabank.no/
Åpningstider Hverdager 08:00-18:00