5 / 5 ( 11 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Om Folkia

Folkia er en låneinstitusjon som tilbyr smålån til den Norske forbrukere. Banken er eid av Folkefinans.no og opererer med kortsiktige lån, og har fokus på rask utbetaling.

Muligheter med lånet

Folkia låner ut mindre beløp men uten noen særlig form for sikkerhet. Denne långiveren kan tilby opp til 20.000 kroner. Når dette kan fordeles på 12 måneder, har man en god løsning om ikke bufferen holder til. Folkia passer for deg som har opplevd at uforutsette utgifter kan svi. Noen ganger trenger man å låne seg til en sum for å komme seg ut av knipa. Men en burde være bevisst på hva det koster.

Når sikkerheten er lav, og nedbetalingstiden kort vil dette utgjøre en høyere lånekostnad. Det er også greit å vite at endret innbetaling, for eksempel utsettelse av månedlige avdrag blir nøye vurdert internt i Folkia. Dermed som med alle andre lån, bør en betale tilbake etter avtale. På denne måten unngår du at lånet skulle bli unødvendig dyrt.

Smålån fra Folkia

Det er flere grunner til å velge Folkia. Blant annet er søknadsprosessen veldig enkel og man kan oppleve en rask utbetaling.

Ofte blir slike lån tatt opp når det brenner som mest. Det er dermed et fortrinn for en långiver å kunne behandle søknadene raskt. Og dermed kunne hjelpe så tidlig som mulig. Med denne låntypen er det faktisk mulig å få utbetaling på samme dag som man søker.

Denne typen lån kan brukes for deg som trenger en inntil 20.000 kroner så fort som mulig. Dette kan være alt fra regninger til et brukt objekt som kan være et kupp. Derfor blir det også tilbydd elektronisk signering av kontrakter. Det er selvsagt viktig å sette seg inn i hva avtalen faktisk innebærer. Samt orientere seg om den faktiske lånekostnaden. Rentene er naturligvis høyere på et lån med lavere sikkerhet og større risiko. Så hvis du som forbruker møter kravene som stilles, kan i praksis systemet til Folkia gjøre at du raskt har pengene på konto.

Greit å vite

Det børe nevnes at et slikt lån ikke bør benyttes utover tilbudets periode. Gebyrene er ofte høye, og det er dyrt å ha slike typer lån over lengre tid. En annen hake er at det ofte koster ekstra å innfri lånet på kortere tid enn avtalt.
Men så lenge avtalen holder. Og lånet blir betjent har du en fin løsning til å skaffe penger når du trenger det.

Det stilles noen krav til deg som søker, men hovedsakelig kan du ikke ha noen aktive betalingsanmerkninger. Hvis du har dette per i dag blir søknaden avslått. Gebyrer som Folkia opererer med per dags dato er 180 kroner i månedsgebyr. Det vil også være et etableringsgebyr på 350 kroner.

Kontakt

Folkefinans AS
E-post info@folkia.no
Adresse Kronprinsensgate 1, 0251 Oslo
Telefon 73 10 33 00
Kundeservice https://folkia.no/kundeservice
Vilkår https://folkia.no/vilk%C3%A5r-og-betingelser
Nettside https://folkia.no/
Åpningstider Hverdager 09.00 – 17.00