4,9 / 5 ( 67 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Om Lendo

Lendo er eid av Schibsted. Schibsted er Norges største mediekonsern med blant annet VG, Aftenposten, dine penger og Finn i porteføljen. Med det vet du at dette er drevet av en seriøs aktør, med kunden i fokus.

Sammenlign forbrukslån med Lendo

Hos Lendo kan du søke om lån på 10 000 til 500 000 kroner. Den tar søkekriteriene dine og setter opp til ti banker opp mot hverandre. På den måten får du en rask oversikt over hva som er det beste tilbudet for deg. Det er selvfølgelig helt uforpliktende å søke om forbrukslån uten sikkerhet gjennom Lendo.

Alt på et sted

Løsningen deres gjør det enkelt for deg å søke lån. Her finner du alt på et sted. For å finne det beste lånet for deg kan du bruke deres lånekalkulator. Den gjør det enkelt å se omtrent hva du trenger å betale i måneden og hvor lang tid du vil bruke på å betale ned lånet.
Om økonomien din går enda bedre enn du hadde forventet da du tok opp lånet, er det helt strålende. Hos Lendo kan du nemlig betale ned lånet raskere enn det du har avtalt. Du kan fullføre hele betalingen før planlagt, uten at det koster noe ekstra. Snarere tvert imot! Jo raskere du får nedbetalt lånet ditt, jo billigere blir det.

Hvilken rente kan du få

Renter og vilkår blir satt individelt hos de ulike bankene. Hos Lendo får du ikke bare en rente, men tilbud fra ti forskjellige banker. Da gjelder det bare å sammenligne alternativene og se hva som passer deg best.

Koster det noe å bruke Lendo?

Lendo får betalt fra de bankene de samarbeider med, ikke fra deg. Det er altså ikke noe dyrere å finne et lån gjennom Lendo, enn direkte fra banken. Om du ønsker å godta et tilbud du får, blir du tatt med til banken for å fullføre avtalen med dem.

Kravene om lån via Lendo er individuelt fra bank til bank. Det er vanlig at du ikke kan ha betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker.
Når du søker om lån via Lendo så søker du hos blant annet OPP Finans, Svea Finans, Santander, YA Bank og Collector. Det betyr at du søker hos mange av de største og beste i bransjen, samtidig.
Her er det både tid og penger å spare!

Kontakt

Lendo AS
E-post kundeservice@lendo.no
Adresse Grensen 5 /7, 0159 Oslo
Telefon 22 00 70 70
Kundeservice https://www.lendo.no/kontakte-kundeservice
Nettside https://www.lendo.no/
Åpningstider Mand – Tors 09.00 – 20.00, Fredag 09.00 – 16.00