4 / 5 ( 12 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Smålån fra Ferratum Bank

Ferratum Bank er en aktør som spesialiserer seg på lån uten sikkerhet. De har gjort seg store på såkalte mikrolån. Dette er egentlig samme prinsipp som forbrukslån bare med mindre lånebeløp. Ferratum eksisterer i over 22 land, og har således gjort det de siste elleve årene. De er altså en bank med god erfaring og fartstid.

Grunnet spesialiseringen innenfor mikrolån, har de også gjort det relativt kjapt å få innvilget og utbetalt lån. Et slikt lån passer seg om man har en uforutsett utgift som må dekkes før lønna har kommet inn. Ferratum bank har konsensjonen sin fra Malta Financial Services Authority.

Hvilke muligheter gir Ferratum

Mikrolån fra Ferratum passer seg best når noe uforutsett har dukket opp. Og man står der med manglende dekning på konto, og bilen må ut fra verksted kan et mikrolån være eneste løsning.

Derfor har Ferratum blitt ekspert på mikrolån. På denne måten skal du slippe å bekymre deg. Siden mikrolån egentlig bare er et mindre forbrukslån, er det opp til deg hva du vil bruke pengene på.
Så hvis du plutselig finner drømmereisen, når det passer seg best. Men ikke har råd til hotelloppholdet eller flybilletten på tilbud. Du vet at lønnen kommer midt i reisen. Da kan et mikrolån fra Ferratum være løsningen. Og et er forskjellen på Ferratum og andre långivere. Du vil kunne ta opp et mikrolån på for eksempel 7000 kroner. Deretter betale lånet raskt ned etterpå. Du kan bestemme om lånet skal betales ned fort eller om du vil bruke de 45 dagene du har. Som er maksimalt antall dager. De fleste långivere opererer med minimum en måned for nedbetaling. Og renten settes også opp jo fortere du som kunde ønsker å nedbetale lånet.

Ferratum jobber for å svare deg som kunde fortest mulig. Så når kredittvurdering er foretatt, vil du bli kontaktet og informert om at lånet er innvilget. Deretter vil du få overført lånesummen til oppført konto. De har selv oppført at forventet behandlingstid er 15 minutter. Noe som er ledende i denne bransjen.

Viktig info

Ferratum Group har vært i Europa siden 2005, de var faktisk den første långiveren til å tilby ”mobilt mikrolån”.

Man har frist på 14 dager på betaling. Hvis betalingen ikke blir overført innen 14 dager vil det bli 65 kroner i avgift.

De tillater forøvrig at man innfrir lånet før forfallsdatoen. Her anbefaler vi å ta kontakt ved mail eller telefon. Da er det greit å vite at åpningstidene er mellom 0900 og 1700 på hverdager..

Fakturaen blir forøvrig sendt via E-post og hele prosessen er digitalisert.

Kontakt

Ferratum Bank
E-post kundeservice@ferratumbank.no
Adresse 1551 Sliema, MALTA
Telefon 800 69 580
Kundeservice https://www.ekspresskreditt.no/kundeservice
Vilkår Link
Nettside https://www.ekspresskreditt.no/
Åpningstider Hverdager 09.00 – 17.00