4.7 / 5 ( 19 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Om Bank Norwegian

Bank Norwegian er eid av Norwegian Finans Holding ASA som er morselskapet som forvalter alle aksjene i Bank Norwegian. Bank Norwegian ønsker å gi kundene sine en så enkel, rask og god løsning som mulig. De er en av Norges største nettbanker og leverer noen av de beste betingelsene på forbrukslån.
Bank Norwegian ble etablert i 2007, og har siden den tid hjulpet mange kunder med lån for å få drømmer til å gå i oppfyllelse eller for å få hodet over vann i vanskelige tider.

Hva tilbyr Bank Norwegian

Hos Bank Norwegian kan du få både kredittkort, forbrukslån, oppussingslån, sparekonto og du kan også refinansiere dine lån.
Kredittkortet deres er et av de mest brukte alternativene i Norge. Det er ikke uten grunn at de er så populære som de er. Bank Norwegian tilbyr nemlig en god konkurransedyktig rente med fine nedbetalingsbetingelser.

Hvem kan søke hos Bank Norwegian

Du kan søke om smålån fra 5000 til 25 000 kroner. Du kan søke om forbrukslån fra 25 000 helt opp til 500 000 kroner.

For å kunne få innvilget en søknad om lån hos Bank Norwegian må være en norsk statsborger med registrert inntekt. Du vil ikke få innvilget søknaden om du har aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger.

Hos Bank Norwegian får du tatt forbrukslån uten sikkerhet og du får øyeblikkelig svar. Når du søker om lånet vil de foreta en kredittvurdering før de kan innvilge søknaden. Så snart du har passert kredittvurderingen og levert den nødvendige dokumentasjonen kan du signere med BankID på nettet for en super rask lånebehandling.
Renten beregnes i forhold til din økonomi. Har du med medsøker på lånet vil sjansene for bedre vilkår være større.

Kontakt

Bank Norwegian AS
E-post post@banknorwegian.no
Adresse Postboks 338, 0101 Oslo
Telefon 02929
Kundeservice https://www.banknorwegian.no/Kundeservice
Nettside https://www.banknorwegian.no
Åpningstider Hverdager 10.00 – 16.00