5 / 5 ( 14 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Om Komplett Bank

Komplett bank er en av de tryggeste aktørene i denne bransjen. Og kan tilby en utmerket løsning i forbindelse med forbrukslån. De tilbyr fleksibilitet i forbindelse med nedbetalingstid og gir deg muligheten til å betale tilbake summen du selv ønsker.

Renter må selvsagt betales selv om avdrag ikke betales ned på. Men de har kjapp behandlingstid, gode vilkår og konkurransedyktige renter. Det meste foregår digitalt og gir deg en god flyt av informasjon og forståelse av avtalen. Du kan signere med Bank ID og det går raskt å få pengene utbetalt.

Lånemuligheter hos Komplett Bank

Hos Komplett kan du som forbruker låne opp til 500 000 Norske kroner, de skiller seg litt ut fra konkurrentene med å ikke ha en avtalt nedbetalingstid. Det vil si at du betaler selv inn det du ønsker. Nedbetalingen vil bli justert ut fra hvor mye du betaler hver måned. Som nevnt må du fortsatt betale rentene på lånet og andre gebyrer. Komplett Bank har i skrivende stund et månedlig gebyr på 35,- og et etableringsgebyr på 1950,- kr.

Fordeler

Siden Komplett har såpass høyt fokus på fleksibilitet gagner det deg som kunde. De tilbyr fleksible løsninger, med konkurransedyktige renter på lån uten sikkerhet. Siden du kan låne opp mot 500 000 kroner konkurrerer de mot de største på markedet. Den spesielle løsningen hvor du ikke trenger å betale ned avdrag, men bare renter er også unik. Så fort du har rom innenfor lånet ditt, altså at du har betalt tilbake en viss sum. Kan du enkelt ta ut disse pengene igjen.

På mindre lånebeløp kan du oppleve å få pengene på dagen. Ved større beløp må du som regel vise til selvangivelse og lønnsslipper.

Når du har signert avtalen digitalt, får du utbetalt pengene.

Krav

Det stilles noen krav til deg som lånsøker hos Komplett. Blant annet må du være 18 år, vise til en fast inntekt som fremkommer på selvangivelse. Du må også være Norsk statsborger.

Nyttig info om Komplett Bank

Komplett gruppen eier noen store nettsteder og har høy kunnskap innenfor bransjen. De tilbyr også kredittkort.

De har opprettet en nettbank for sine lånekunder som har veldig godt brukergrensesnitt. Som en konklusjon kan vi si at Komplett sine forbrukslån skiller seg ut på fleksibilitet. De har gode løsninger for nettbank, høy kundetilfredshet og har lang erfaring med bransjen. Det er også spesielt at du kan overføre penger som du har betalt ned på forbrukslånet ditt på nytt. Du trenger ikke informere Komplett om dette. Det ligger som et alternativ i nettbanktjenesten deres. Dette er en sterk utfordrer i et konkurrerende marked. Komplett sine forbrukslån har vist seg å være en god løsning. Og du kan trygt søke og ta opp lån hos denne långiveren.

Kontakt

Komplett Bank ASA
E-post kundeservice@komplettbank.no
Adresse Vollsv. 2 A, 1366 Lysaker
Telefon 21 00 74 50
Kundeservice https://www.komplettbank.no/kundesenter
Vilkår Link
Nettside https://www.komplettbank.no/
Åpningstider Hverdager 09.00 – 16.00