3 / 5 ( 6 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Om Fokuslån

Fokuslån er en lånetjeneste fra Thorn Norge. Hos Fokuslån har du mulighet til å låne opp til 75.000 kr. Dette er forbrukslån hvor det ikke stilles krav til sikkerhet i eiendeler.
Løpetiden på lånet varierer fra 24 til 80 måneder, du har selvsagt muligheten til å betale lånet når som helst. Hvis du har muligheten til det.

Fokuslån har også en ordning som gir muligheten til å starte med en avdrags- og rentefri ordning, hvor du har en periode på 30, 60 eller 90 dager. Denne perioden står du fritt til å justere ut fra eget behov.
Fokuslån opererer med svært rast behandlingstid. De melder selv at du kan forvente svar i løpet av en time. Hvis lånet blir innvilget vil de overfører pengene til oppført konto senest neste virkedag etter godkjent søknad. Hvis alt går din vei kan du faktisk få det samme dag også.

Lånemuligheter

Det er altså mulig å låne opp til 75.000 hos Fokuslån. Det stilles ikke krav til sikkerhet i eiendom. Men det stilles noen krav som hos alle andre långivere. Du vil nok oppleve avslag om du har noen aktive betalingsanmerkninger. Det stilles også krav til at søker må være fylt 20 år.

Kontakt

Fokuslån – Thorn Norge AS
E-post info@fokuslan.no
Adresse Postboks 40 Bryn 0611 Oslo
Telefon 07575
Kundeservice https://fokuslan.no/vilkaar.aspx
Nettside https://fokuslan.no
Åpningstider Hverdager 08.00 – 18.00