5 / 5 ( 12 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

For deg som trenger et mellomstort smålån med gunstig rente.

Hvem er Klikklån?

Klikklån er en tilbyder av mindre lån uten sikkerhet (smålån) til privatpersoner i Norge. Långiveren samarbeider med Thorn Finans, som har lang erfaring fra det norske markedet for finansiering til fritid og forbruk.

I tråd med samarbeidspartnerens idealer har Klikklån sitt hovedfokus på å være en ansvarlig långiver. Dermed vil banken gjøre en grundig vurdering av privatøkonomien din i forbindelse med søknaden. Klikklån er opptatte av at du ikke skal ende opp med en uhåndterbar økonomisk situasjon i forbindelse med lånet.

Klikklån ønsker også å være en kompetent og effektiv tilbyder av smålån, som yter god service til kundene sine. Dersom du har behov for hjelp i forbindelse med søknaden eller rådgivning om privatøkonomi vil Klikklån sine kundebehandlere hjelpe deg.

Du kan regne med gunstige vilkår på smålånet ditt hos Klikklån. Med en seriøs gjennomgang av søknaden din kan långiveren også komme med kompetitive lånetilbud på mindre lån uten sikkerhet. Sånn sett er Klikklån både en ansvarlig og fleksibel tilbyder av smålån.

Lånemuligheter hos Klikklån

Du kan låne mellom 10.000 og 40.000 kroner uten sikkerhet hos Klikklån. Dette er med andre ord lån for deg som trenger mellomstor finansiering til et privat prosjekt. Klikklån stiller ingen krav til hvordan du skal bruke lånebeløpet ditt.

Det er viktig å være oppmerksom på at som en ansvarlig långiver vil Klikklån alltid gjøre en helhetlig vurdering av privatøkonomien din i forbindelse med søknadsprosessen. På denne måten fastsettes betalingsevnen din, samt hvilket lånebeløp som er realistisk for deg å betjene.

Klikklån har som hovedfokus at du ikke skal bli sittende i en lånesituasjon du ikke har økonomisk kapasitet til å håndtere. Som del av kredittvurderingen vil kredittopplysningene dine uthentes. Her ser Klikklån på ting som inntektsnivået ditt, samt eksisterende gjeld. Denne informasjonen vil bli liggende til grunn for lånetilbudet du mottar.

Effektiv rente hos Klikklån ligger på mellom 13,42% og 27,60%. I sammenligning med andre tilbydere av smålån på markedet er dette en gunstig rentesats. Vær oppmerksom på at ditt rentetilbud vil avhenge av økonomivurderingen Klikklån gjennomfører.

Klikklån tilbyr nedbetalingstid på mellom 12 måneder (1 år) og 72 måneder (6 år). Dette gir deg et forholdsvis stort spenn med hensyn til nedbetalingsperioden din. Klikklån kan tilrettelegge både for de som ønsker rask nedbetaling, og det som er på utkikk etter en litt mer langsiktig løsning. Husk at en lengre nedbetalingstid medfører et dyrere lån totalt sett.

Det stilles ingen krav til sikkerhet når du skal søke om smålån hos Klikklån. Dermed er også privatøkonomien din eneste bærebjelke for lånet. Lån uten sikkerhet er lån med høy risiko, og dette vil gjenspeiles i rentetilbudet du mottar.

Husk at jo sterkere privatøkonomi du har, jo bedre vilkår kan du regne med på lånet ditt. Dette vil avhenge av risikovurderingen banken gjennomfører, og med en lavere risiko kan Klikklån tilby en bedre rente.

Hvem kan søke hos Klikklån?

Klikklån stiller følgende minimumskrav til søkerne sine:

  • du må ha fylt 20 år
  • du må ha fast inntekt
  • du må ha vært registrert i det norske folkeregisteret i minst 2 år
  • du kan ikke ha noen registrerte betalingsanmerkninger

Med disse vilkårene sørger Klikklån for at lånsøkere med for ustabil inntekt og privatøkonomi ikke får muligheten til å søke om smålån gjennom dem. Dette er i tråd med bankens mål om å være en ansvarlig långiver.

Klikklån har imidlertid ingen krav til hvor mye du må ha i årlig inntekt for å søke. Så lenge du har en fast jobb med fast inntekt kan du altså få søknaden din vurdert hos långiveren. Ikke glem at inntektsnivået ditt vil vurderes nøye opp mot ønsket lånebeløp.

Betalingsanmerkninger medfører umiddelbart avslag på søknaden hos samtlige tilbydere av lån uten sikkerhet i Norge. På denne låntypen er det privatøkonomien din som står som eneste sikring for lånet. Bevis på tidligere mislighold av et økonomisk forhold vil derfor bli for risikabelt for banken.

Heldigvis er det enkelt å få slettet en betalingsanmerkning før du søker om finansiering hos Klikklån. Innfri den eksisterende gjelden din, så vil kredittopplysningene dine oppdateres. Da kan du også regne med en veldig mye gunstigere vurdering av lånesøknaden totalt sett.

Fordeler med Klikklån

Hvis du ønsker å ta opp et mellomstort lån uten sikkerhet er det flere gode grunner til å velge Klikklån:

Ansvarlig långiver: Dette skal virkelig ikke undervurderes. Det finnes flere tilbydere av lån uten sikkerhet som innvilger søknader over en lav sko. Når Klikklån gjør en grundig vurdering av privatøkonomien din trenger du heller ikke å bekymre deg for at du vil bli sittende med et uhåndterbart lån.

Gunstige vilkår: Dersom man ser på andre långivere innen smålånsmarkedet har Klikklån gode vilkår. Du kan regne med en gunstig rentesats og en skreddersydd nedbetalingsstruktur, som sørger for at lånet blir både gunstig og rimelig for deg.

Erfaren rådgivning: Banken skal kunne hjelpe hvis man lurer på noe, både før man søker og etter lånet er innvilget. Klikklån hjelper deg med spørsmål du måtte ha til smålånet ditt og kan gi deg god rådgivning med hensyn til økonomiske vurderinger.

Hvis du er ute etter en ansvarlig tilbyder av større smålån bør du ta en titt på Klikklån i dag.

Kontakt

Klikklån – samarbeid med Thorn
E-post info@klikklan.no
Adresse Postboks 40 Bryn, 0611 Oslo
Telefon 21 62 63 61
Kundeservice https://www.klikklan.no/laaneinfo.aspx
Vilkår https://www.klikklan.no/vilkaar.aspx
Nettside https://www.klikklan.no
Åpningstider Hverdager 09.00 – 17.00