4 / 5 ( 10 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Om yA Bank

yA Bank startet opp i 2006 og har siden den tid blitt en god suksess innenfor lånemarkedet. Deres mål er å tilby banktjenester som er litt billigere og litt enklere.

Best i test 8 år på rad

yA Bank vant Dine Pengers Bank NM for beste bruks- og lønnskonto fra de startet i 2006 til kåringen ble gjort for siste gang i 2013. Dette er med andre ord en bank som tar markedets behov på alvor og stiller opp med kvalitet.

Hvem kan få forbrukslån hos yA Bank?

Du må ha fylt 20 år før du kan søke om lån hos yA Bank. Har du i tillegg en inntekt på over 250 000 kroner i året og er fri for betalingsanmerkninger, så er det gode utsikter.
Lånet du tar opp kan du betale ned over så mye som 15 år, noe som kan være greit for å holde månedskostnadene lave.

Hva tilbyr de?

Hos yA bank får du ta opp forbrukslån uten sikkerhet mellom 25 000 og 500 000 kroner. YA Bank tilbyr også kredittkort helt uten gebyrer som du kan bruke både her til lands og i andre land. Med kredittkortet følger det en gratis reiseforsikring. Med valget om å velge din egen rabatt på dine vanligste kjøp, mener yA at deres kredittkort er et av Norges beste kredittkort.
Er det sånn at du har mye gjeld kan du få refinansiert dine lån hos yA Bank. Da samles og betales dine smålån og din kredittkortgjeld inn i et lån hos yA Bank. Da ender du opp med bare én gjeldsutgift, som attpåtil har lavere renter.

Åpningstider

Du kan kontakte yA Bank fra 09.00 til 16.00 på telefon i alle hverdager. Du kan også sende dem en epost når som helst.

Kontakt

yA Bank AS
E-post post@ya.no
Adresse Postboks 7104 Majorstuen, 0306 Oslo
Telefon 09292
Kundeservice https://ya.no/kundesenter/
Vilkår Link
Nettside https://ya.no
Åpningstider Hverdager 09.00 – 16.00