Skriv omtale
×
Rating

  Send omtale
  Sist oppdatert: 19 December 2019

  Finn billig regnskapsfører i Oslo

  Det er ikke vanskelig å lokalisere en regnskapsfører i en såpass stor by som Oslo, men ikke alle tilbyr de samme tjenestene. Det er forskjell i prisene hvert regnskapskontor vil tilby deg, men hvis du virkelig vil ha billig regnskapsfører i Oslo, så bør du benytte en løsning hvor du selv fører regnskapet, men dette passer ikke for alle. Noe av det første du bør gjøre er derfor å avklare hvilke behov bedriften har. Ikke alle har ansatte med regnskapsbakgrunn, og ikke alle ønsker utgiften med en egen regnskapsansatt.

  Det finnes forskjellige nivåer av regnskapsløsninger som er tilpasset nivået for ditt firma. Hvis du har ansatte med regnskapskunnskap, så trenger du kanskje kun tilgang til en billig regnskapsfører som gir deg tilgang på et regnskapssystem hvor du selv kan føre bilagene dine og generere rapporter fra. Eller kanskje du har tilgang på ansatte som kan noe regnskapsføring, men ikke er komfortable med det fulle ansvaret? Da kan det være bedre med en løsning hvor du selv fører inn bilag, men har tilgang på en rådgiver som kan fortelle deg hva du skal gjøre når du kommer til problemstillinger du ikke er komfortabel med. Om du ikke har kompetansen, eller ikke ønsker kostnaden, så kan du velge en regnskapsfører som tar hele jobben med regnskapet for deg.

  Avklare behov for regnskapsfører

  Første steget i å finne en billig regnskapsfører i Oslo er med andre ord å avklare hva du skal lete etter. Du må bestemme hvilket behov din bedrift har. Jo enklere problemstillinger bedriften har, jo billigere tilbud på regnskapsfører i Oslo vil du kunne oppnå. Men om du trenger avansert regnskapsføring, med internasjonale skatter og problemstillinger, så vil det også være forskjell mellom priser, men da kan det også være en fordel å ha intern kompetanse så selskapet ditt kan sikre at regnskapet føres korrekt.

  Med enkel regnskapsføring, som for eksempel er behovet for et enkeltmannsforetak eller at A/S med lav og enkel omsetning og kun noen få lokale ansatte, så finnes det flere valg, som også er billige.

  Les mer: Finn et rimelig forbrukslån

  Egen innføring av vedlegg

  Den billigste løsningen for å finne en billig regnskapsfører i Oslo, er å få tilgang på et enkelt grensesnitt for å føre regnskapet selv. Her finnes det mye på markedet som er tilgjengelig online. Det vil si at du kan føre regnskapet uansett hvor du er. Men vær bevisst. Det finnes flere tilbydere, noen til og med med gratis løsninger for enkle regnskap. Test ut regnskapsprogrammet du velger, og vær kritisk til du er komfortabel med det. Det finnes regnskapsprogrammer som faktisk kan regne feil. Det er lurt å sjekke tilgjengelig informasjon om regnskapsverktøyet du velger, eller du kan spørre bekjente hvis du kjenner noen som bruker et bra program.

  Egenføring med rådgivning

  Alternativet til et online program hvor du fører alt selv, kan være at du fører selv men har en avtale om rådgivning og gjennomgang av regnskapsbyrået du benytter. På denne måten kan du likevel oppnå billig regnskapsfører i Oslo, og i tillegg ha tilgang på rådgivning.

  Regnskapsfører fører hele regnskapet ut fra innsendte vedlegg

  Om du ikke har peiling på regnskap og ikke ønsker å lære det, samt heller ikke har lyst til å ansette noen som kan det, så kan du lete etter en billig regnskapsfører som tar på seg hele jobben. På denne måten trenger du ikke selv å bekymre deg for hvordan regnskapet skal føres. Men uansett hvilken løsning du velger, så husk at du til slutt er ansvarlig for regnskapet selv, uansett hvilken løsning du velger, så vær nøye med å sjekke at tallene ser riktige ut når du mottar rapportene annenhver måned.

  Les hva det innebærer å være en regnskapsfører på utdanning.no

  Rekommenderade privatlån
  • 5 000 - 500 000 Lånebeløp
   Fra 5,33% Rente fra
   12 - 180 Måneder Varighet
   21 Min. alder
   Eff.rente 11%, 120.000,-, o/5 år, kostnad. 34.341,-, Totalt: 154.341,-
  • 5 000 - 500 000 Lånebeløp
   Fra 8,99% Rente fra
   12 - 180 Måneder Varighet
   18 Min. alder
   Eff.rente 17,80%, 65.000,-, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 95.872,-
  • 10 000 - 350 000 Lånebeløp
   Fra 7,9% Rente fra
   12 - 180 Måneder Varighet
   25 Min. alder
   Eksempel: Eff.rente 16,33%, 65.000,-, o/5 år, etabl.geb. 0,-, Totalt: 93.244,-
  Rekommenderade privatlån

  Forbrukslån og bolig

  Les mer
  Anbefalte sider
  • Sammenlign vilkår
  • Finn beste lånet
  • Gratis og uforpliktende